Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

RENOVERING​

O. Adsbøll og Sønner A/S udfører renoveringsopgaver for det offentlige, almene og private. Vi kender til problematikken ved at renovere beboede ejendomme og institutioner og styre de omkringliggende processer der er nødvendige, for at beboere og brugere kan få en hverdag til at fungere indtil deres hjem eller arbejdsplads er færdigrenoveret.

Dialogen sikrer processen
​Renovering kræver andre kompetencer end nybyggeri. Det er mere uforudsigeligt og stiller krav til fleksibilitet og kreativitet at renovere ejendomme og bygninger. Forudsætningen for at få det til at lykkes er konstruktivt samarbejde og dialog mellem alle involverede parter. Vi har mange års erfaring med i bagagen fra alle typer projekter: indvendige og udvendige renoveringer, byfornyelse, kvarterløft og helt basale renoveringsprojekter.

Konstruktivt samarbejde
I vores byggeprojekter er vi meget fokuserede på at indgå i et konstruktivt samarbejde, være innovative og finde gode løsninger. At bygge og renovere handler ikke kun om byggeteknik, materialer og håndværkere – det handler lige så meget om processen og interaktionen med omgivelserne. Gode ideer kommer ikke af sig selv - de opstår i samarbejdet og dialogen.

Beboerne i centrum

Vi prøver i tilrettelæggelsen af byggeprocessen at sikre, at beboerne oplever så få gener som muligt. Det sker bl.a. ved at udarbejde en minutiøs proces-planlægning før byggestart og i byggeperioden sikre en rettidig varsling af beboere​

O. Adsbøll & Sønner A/S

Albuen 76
6000 Kolding
Telefon: (+45) 7550 4422

Lars H. Nielsen

Afdelingsdirektør

Dir.: 4022 5010
lhn@ads.dk

​Sjælland

Jørgen List

Afdelingsleder, renovering

Dir.: 2154 2493
jl@ads.dk
​Jylland/Fyn

Ib W. Andersen

Projektdirektør

Dir.: 4033 1164
ib@ads.dk
Ansvarsområde:
​hele landet

O. Adsbøll & Sønner A/S

Find os på facebook logo og linkedin logo

Albue​n 76

6000 Kolding

CVR: 15765542